Tilbage til startsiden hos HEM ApS...
 


 

Magnetplan styringer

 

                  Eks. Braillon TR90

 

 

 

 

 

Igennem arbejdet med planslibere har Hans Erik Misser ApS fået stort kendskab til mange magnetplanstyringer og kan derfor medvirke til at diagnosticere fejl på magnetplaner og deres styringer, og foreslå løsningsmuligheder.

Generelt virker magnetplaner og styringerne hertil efter 3 forskellige principper

·        Rent mekaniske, enkel funktion kræver normalt ikke service,

·        Elektromagnetisk, arbejder principielt som en spole der tilføres en spænding op til 110 Volt jævnspænding, som kan varieres i styrke. Emnet under bearbejdning fastholdes kun så længe der spænding til rådighed. Styring og magnetplan kan normalt være af forskellige fabrikater uden problemer, så hvis Hans Erik Misser ApS ikke kan reparere styringen kan et alternativ fremskaffes.

·        Elektro  permanent magnetisk. Typen har store fordele på grund af emnet under bearbejdning ikke opvarmes og fastholdes efter aktivering uanset om det er spænding til rådighed eller ej. –Styringen kan endda demonteres Planet fungerer ved væsentlig højere spændinger, og er principielt forskellig fra fabrikat til fabrikat, så her er det væsentlig at styringen kan repareres.  

Hans Erik Misser ApS har etableret facilitet til at reparere magnetplanstyringer især på Jakobsen typerne men også de fabrikater hvor fabrikanten har stoppet reparations servicen, for eksempel Braillon typerne. Andre typer er SAV, Wagner, Okamoto, Tecnomagnete og Chevalier.

 

Kontakt os for nærmere information

 


· Hans Erik Misser ApS ·
· Kontor: Grønningen 56, 4220 Korsør ·
. Telefon +45 40 74 56 41 · Telefax +45 58 37 16 04 ·
· E-mail: hem@misser.com · Web: http://www.misser.com ·